2014. április 29., kedd

Kossuth Lajos azt üzente...


Olvastatok már fanfictiont történelmi személyekről? Konkrétabban Kossuth Lajosról és Móga Jánosról? Nos, ha igen, akkor könyörgöm, írjátok meg nekem, hol, ha pedig nem - ez valószínűbb -, akkor itt az ideje! Hajrá! ;)
!Figyelmeztetés (érdemes komolyan venni) : Nemi erőszak, Slash, 18+ !!!

Csábító bútordarab

Nemrég mesélte a töritanár órán, hogy Viktória királynő korában a terítőknek a földig kellett lógnia, mert Őfelsége úgy gondolta, a csupasz asztallábak pajzán gondolatokat ébresztenek az emberekben. Amint ezt meghallottam, és jót mosolyogtam, jött is az ötlet, hogy írjak. Így, bár fogalmam sincs, mi történt az óra további részében, ez a pici-apró szösszenet megszületett. ;)
Figyelmeztetés: a szokásos agymenés!

2014. április 20., vasárnap

Téli alliterációk

Rövidke alliterációs vers. Tél. Hideg és hó és jég és latyak. A HÉVhez az út gyalog 20 perc. De inkább kevesebb, különben elkések suliból. Aztán felszállok a túltömött HÉVre, jó esetben felférek.... Egyszer mire kiértem, ez született meg a fejemben. (Megjegyzés: a térdficam nálam gyakori probléma, úgyhogy ez mindig balesetveszélyes.... :/ )

Fagyos, ficam-félelmes futam
undorító, ultrahideg utam.
Sokszor sáros, sőt, sikamlós,
odafent olvad: oromzatokról omlós.
Csigalassan, csapkodva csúszkálok,
megint megszívom, mégis mászkálok.
Végülis valahogy végigvergődök,
és érdekesen ékelődök
könyökök közé, koporsó-korútól kamaszig.
Hülye, hütyüdli HÉV. Hiába....Havazik...

Forró csoki

The Avengers - Tony/Loki
Fluff veszély. Nyomokban durva beszédet tartalmazhat.
Fogalmam sincs, mikor írtam. Úgy nagyjából másfél éve, egy unalmas fizikaórán, hogy szórakoztassam kicsit a körülöttem ülőket, mikor körbeadjuk. :)
Apró szösszenet, ne habozzatok elolvasni! ;)

Általános zavar

The Vampire Diaries
Komolytalan, kritikus, kicsit keserű káosz.
A történet a negyedik évad vége körül játszódik, mert az ötödiket valahol az elején abbahagytam. Borzasztóan irritál az új szála a történetnek. Majd nyáron talán tartok egy TVD-maratont. Addig is, itt ez a kis szösszenet, amit valamikor év elején írtam két szokásosan unalmas, békés, őszi fizikaórán - csak eddig lusta voltam legépelni. :)